10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Trei morți și șase răniți, după ce un bărbat a deschis focul într-o şcoală din SUA

(VIDEO) Trei morți și șase răniți, după ce un bărbat a deschis focul într-o şcoală din SUA

-

O adolescentă a murit în interiorul școlii, în timp ce o femeie a murit la spital, ca urmare a unui atac armat ce a avut loc luni dimineață în statul american Missouri, la o școală din St. Louis, a declarat poliția.

Al treilea deces este al atacatorului, un tânăr până în 30 de ani, care a fost ucis după un schimb de focuri cu poliția, relatează BBC.

Motivul atacului sau legătura dintre atacator și școala la care învățau aproximativ 400 de elevi nu au fost încă identificate. Ușile clădirii erau încuiate și nu este clar pentru moment cum a intrat suspectul.

Instituția care se ocupă de școlile publice din St. Louis au declarat că poliția „l-a oprit rapid” pe bărbatul înarmat. Elevii fugeau din școală când au sosit ofițerii și au spus că atacatorul avea o pușcă, potrivit comisarului Michael Sack, de la poliția din St. Louis.

El a spus că șapte responsabili cu securitatea de la fața locului au acționat rapid pentru a contacta poliția. Un elev a declarat pentru postul local de știri KMOV că atacatorul s-a apropiat de un prieten și l-a întrebat:„Ești gata să mori?”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS