15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniți, între care și un copil, într-un accident lângă Pitești

Cinci răniți, între care și un copil, într-un accident lângă Pitești

Cinci persoane, între care şi un minor, au fost rănite într-un accident rutier cu două mașini, sâmbătă după-amiază, pe DN 65, în zona popasului Stejarul, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, citați de Agerpres.

„Intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare şi trei echipaje SMURD, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Două autoturisme implicate şi şase persoane sunt evaluate de către echipajele medicale.

Pentru una dintre victime a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o extrage din autoturism, aceasta prezentând şi amputaţie la un membru. Este vorba de un bărbat de aproximativ 36 de ani, care a suferit amputaţie la membrul superior drept”, informează sursa citată.

În fiecare autoturism implicat în accident se aflau câte trei persoane, iar printre acestea şi un băiat în vârstă de 6 ani, care a suferit leziuni uşoare.

Dintre cele şase persoane, patru adulţi şi minorul au fost preluaţi şi transportaţi la unităţile spitaliceşti pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul, iar traficul rutier în zonă a fost blocat pe perioada efectuării măsurătorilor, a informat şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS