16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Columbia: Cel puțin 20 de oameni au murit într-un accident de autocar

(VIDEO) Columbia: Cel puțin 20 de oameni au murit într-un accident de autocar

-

Cel puțin 20 de persoane au murit și cel puțin 14 au fost rănite după ce un autobuz s-a prăbușit sâmbătă pe un drum din Columbia, a anunțat poliția.

Imaginile de la televiziunea columbiană au arătat că autobuzul s-a răsturnat, între orașele din sud-vestul țării Pasto și Popayán, despre care autoritățile au spus că ar fi putut fi cauzat de o defecțiune mecanică.

Presa locală a spus că autobuzul a fost aproape de a se prăbuși pe versantul unui munte, dar s-a oprit de o barieră. Autobuzul circula între orașul-port Tumaco și Cali, la 200 de mile (320 km) spre nord-est, când s-a produs tragedia, potrivit The Guardian.

Printre cei răniți s-au numărat o fetiță de trei ani și un băiețel de opt ani, potrivit rapoartelor.

Căpitanul Albertland Agudelo, de la poliția rutieră a departamentului Narino, a declarat: „Din păcate, avem un bilanț de 20 de morți”. Col Oscar Lamprea, director de trafic și transport în zonă, a declarat reporterilor că anchetatorii analizează posibile „defecțiuni mecanice la sistemul de frânare”. Un raport preliminar sugera că șoferul ar fi putut pierde controlul după ce a ieșit dintr-o curbă într-o zonă cu ceață, potrivit rapoartelor locale. Salvatorii de la poliție și pompieri au avut nevoie de aproximativ nouă ore pentru a ridica vehiculul, pentru a evacua răniții și a recupera cadavrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS