21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO)Cinci persoane ucise în Carolina de Nord

(VIDEO)Cinci persoane ucise în Carolina de Nord

-

Cinci persoane au fost ucise de un bărbat care a deschis joi focul de-a lungul unui traseu pietonal din capitala Carolinei de Nord. Atacatorul a scăpat, iar după câteva ore poliția l-a încolțit într-o casă și l-a arestat, a spus poliția, potrivit www.npr.org.

Un ofițer de poliție aflat în timpul liber a fost printre cei uciși de suspect, pe care polițiștii l-au descris doar ca fiind un bărbat alb, minor. El a fost arestat în jurul orei 21:37, au declarat autoritățile.

Atacul a început în jurul orei 17.00 de-a lungul Neuse River Greenway, într-o zonă rezidențială la nord-est de centrul orașului, a declarat primarul Raleigh, Mary-Ann Baldwin. Polițiștii au sosit la fața locului, închizând drumuri și avertizând locuitorii să rămână înăuntru în timp ce îl căutau pe trăgător. Printre cei uciși s-a numărat și un ofițer de poliție în afara serviciului, au spus autoritățile. Alte două persoane, inclusiv un alt polițist, au fost transportate la spital. Ofițerul de poliție a fost externat ulterior, dar celălalt supraviețuitor a rămas în stare critică. „Teroarea a ajuns la ușa noastră. Coșmarul fiecărei comunități a venit în Raleigh. Acesta este un act de violență înfiorător”, a declarat guvernatorul Roy Cooper reporterilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS