15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Sub control judiciar după ce şi-a abuzat sexual copilul de 5 ani

Mehedinţi: Sub control judiciar după ce şi-a abuzat sexual copilul de 5 ani

Un mehedinţean de 53 de ani a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce după ce şi-a abuzat sexual copilul de 5 ani.

Pe 29 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin a fost înregistrată plângerea formulată de o femeie, din municipiu, cu privire la faptul că nepotul său, de 5 de ani, ar fi fost agresat sexual de către tată.

Cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului și viol.

Potrivit IPJ Mehedinţi, în perioada iunie-septembrie 2022, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, ar fi întreținut în mod repetat acte de natură sexuală cu fiul său, punându-i în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală.

De asemenea, în aceeași perioadă, profitând de imposibilitatea fiului său minor de a se apăra și a-și exprima voința, suspectul, ar fi întreținut cu acesta relații sexuale orale.

Față de bărbat a fost luată măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce nu a fost însușită de instanța de judecată, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS