14.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi copii şi doi adulţi au murit după ce au intrat cu maşina într-o autoutilitară

Doi copii şi doi adulţi au murit după ce au intrat cu maşina într-o autoutilitară

Doi copii şi doi adulţi, membri ai aceleiaşi familii, au murit într-un accident produs miercuri noapte pe drumul european E 85, în afara localităţii nemţene Săbăoani.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe drumul judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 ani, din judeţul Prahova, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, aflate în autoturismul în cauză, şi rănirea alteia”, a transmis IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Persoanele decedate au 9, 12, 31 şi 35 de ani, iar copilul rănit are 14 ani. Şi şoferul autoutilitarei a fost rănit.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, şoferul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar copilul care a supravieţuit a fost scos din maşină de către participanţii la trafic.

Pompierii au descarcerat patru victime, doi adulţi şi doi copii. Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ şi SMURD au început manevrele de resuscitare, dar nicio persoană nu a răspuns acestor manevre.

Adolescentul rănit a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Tot acolo a fost dus, cu altă ambulanţă, şi şoferul autoutilitarei.

Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului a intrat pe drumul european E85 fără să respecte indicatorul „Oprire”.

Poliţiştii încearcă identificarea victimelor, având în vedere că acestea nu ar avea un domiciliu stabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS