12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentProfesor reținut după ce a bătut mai mulţi elevi la ore

Profesor reținut după ce a bătut mai mulţi elevi la ore

Un profesor a fost reţinut de procurorii din Covasna, după ce a agresat patru elevi în timpul orelor de curs, iar una dintre victime s-a prezentat la spital şi are nevoie de patru zile îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor, transmite News.ro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au deschis un dosar penal pe numele unui profesor care a agresat patru elevi.

“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a fost înregistrat un dosar penal, urmare sesizării adresate organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul IPJ Covasna – Biroul Siguranţă Şcolară, de către reprezentanţi ai unei unităţi sanitare din judeţul Covasna, cu privire la prezentarea în vederea acordării de îngrijiri medicale unei persoane minore, în vârstă de 12 ani, care a relatat că a fost agresată fizic de către un cadru didactic, în timpul orelor de curs, în ziua de 7 octombrie”, se arată în comunicat.

Profesorul, în aceeaşi zi, în timpul orelor de curs, a lovit încă trei elevi minori

Procurorii au precizat că în urma cercetărilor au stabilit că profesorul respectiv, în aceeaşi zi, în timpul orelor de curs, a lovit încă trei elevi minori.

El este cercetat pentru patru infracţiuni de purtare abuzivă.

La o zi după agresiune, o elevă agresată s-a prezentat la unitatea sanitară, iar un medic legist a concluzionat că ea prezintă leziuni pentru care sunt necesare trei-patru zile de îngrijiri pentru vindecare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS