14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Mehedinţean, arestat după ce a condus beat şi fără permis

(VIDEO) Mehedinţean, arestat după ce a condus beat şi fără permis

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat, în trafic, pe 8 octombrie,un bărbat de 37 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orly, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în autoturism se află și un bărbat de 36 de ani, proprietarul autoturismului, care i-a încredințat autoturismul bărbatului de 37 de ani, deși cunoștea faptul că acesta din urmă nu deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit că în aceeași zi, bărbatul s-a deplasat în apropierea locuinței fostei soții, nerespectând hotărârea judecătorească prin care i s-a interzis apropierea față de aceasta pe o perioadă de 3 ani.

De asemenea, în aceeași zi, ora 01.30, bărbatul de 37 de ani a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier având o concentrație de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ieri, bărbatul de 37 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă, față de acesta luându-se măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența alcoolului sau a altor substanțe și nerespectarea hotărârii judecătorești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS