11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Doi morți și șase răniți după un atac în fața unui cazinou din Las Vegas

(VIDEO) Doi morți și șase răniți după un atac în fața unui cazinou din Las Vegas

Două persoane au fost ucise și alte 6 au fost rănite, joi, într-un atac neprovocat lângă hotelul și cazinoul Wynn de pe Las Vegas Strip, au declarat autoritățile.

Ofițerii au primit un raport despre un atac cu un cuțit cu mai multe victime în fața unui cazinou din blocul 3100 din South Las Vegas Boulevard, a declarat Departamentul de Poliție Metropolitan din Las Vegas într-o postare pe Twitter.

Opt victime au fost localizate, iar un suspect a fost arestat, au declarat autoritățile. Suspectul, identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 30 de ani, nu părea să fie din Las Vegas. Victimele păreau a fi turiști și localnici, a spus șeriful din comitatul Clark Joe Lombardo. Două persoane au murit și trei se aflau în stare critică, a declarat căpitanul de poliție a metroului Las Vegas Dori Koren în timpul unei conferințe de presă.

La fața locului a fost găsit un cuțit de bucătărie. „Înjunghierea inițială are loc în zona trotuarului și pare neprovocată”, a declarat șeful adjunct al poliției din Las Vegas Metro, James LaRochelle. „Nu există nicio altercație în prealabil.” Suspectul a fugit de la fața locului spre sud înainte de a se îndrepta spre est pe Sands Avenue, urmat de „cetățeni îngrijorați”, dintre care unii contactau poliția.

Declarația unui martor ocular

În cele din urmă, suspectul a fost oprit de un agent de securitate și de ofițerii de poliție din Las Vegas. Dewaun Turner, în vârstă de 47 de ani, a declarat pentru Las Vegas Review-Journal că a văzut cinci dintre înjunghieri în timp ce se îndrepta spre casă de la locul de muncă. Turner a spus că a văzut un bărbat cu un cuțit urmărind două tinere care țipau după ajutor, potrivit Review-Journal.

După ce una dintre ele a alunecat și a căzut, bărbatul a înjunghiat-o, a povestit Turner. Bărbatul a sărit apoi și a înjunghiat-o pe cealaltă în timp ce aceasta încerca să fugă, a spus el. Prima tânără înjunghiată sângera abundent, a spus Turner pentru Review-Journal. A doua părea să fie rănită mai puțin grav. Martorul spune că în timp ce încerca să aplice presiune pentru a opri sângerarea primei femei, aceasta „Nu spunea nimic”, a spus Turner pentru Review-Journal.

Pe suspect l-a văzut înjunghiând un bărbat și alte două femei, potrivit www.latimes.com. Ancheta este în curs, a spus poliția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS