14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O fetiţă şi familia ei, găsiţi morţi după ce au fost răpiţi

(VIDEO) O fetiţă şi familia ei, găsiţi morţi după ce au fost răpiţi

-

Patru membri ai unei familii din California, inclusiv o fetiță de 8 luni, au fost găsiți morți, miercuri, într-o zonă rurală, după ce, luni, au fost răpiți în orașul Merced, au declarat autoritățile, potrivit Reuters.

Victimele au fost identificate ca fiind fetiţa, Aroohi Dheri, care a fost răpită împreună cu mama ei, Jasleen Kaur, de 27 de ani, tatăl ei, Jasdeep Singh, de 36 de ani, și unchiul copilului, Amandeep Singh, de 39 de ani. Poliția spune că cei patru au fost răpiți luni. dimineața de la compania de camioane a familiei din Merced, la aproximativ 150 de mile (240 km) est de San Jose.

„În această seară au fost confirmate cele mai mari temeri ale noastre. Am găsit cele patru persoane răpite și sunt decedate”, a spus șeriful din comitatul Merced, Vernon Warnke, într-o conferință de presă citată de Reuters.
Șeriful a descris incidentul drept „îngrozitor de lipsit de sens” și a spus că nu se cunoaște încă motivația crimei, adăugând că polițiștii au fost alertați de un fermier.

Autoritățile din Merced au declarat că Jesus Manuel Salgado, de 48 de ani, suspect de moartea familiei, este în arest. Ei încercau să vorbească cu Salgado, care a fost internat în spital după ce a încercat să se sinucidă înainte de a fi luat în custodie, pentru a stabili dacă o altă persoană este implicată, a declarat Warnke.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS