6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn iPhone 14 a alertat autoritățile după un un grav accident. Șase persoane au murit

Un iPhone 14 a alertat autoritățile după un un grav accident. Șase persoane au murit

Șase persoane au murit după ce mașina lor s-a izbit de un copac în Nebraska, într-un accident grav care fost detectat cu ajutorul noului iPhone 14, potrivit autorităților.

Cinci bărbați aflați într-o Honda Accord și-au pierdut viața într-un accident duminică, în Lincoln, Marea Britanie, în jurul orei 14:15, potrivit New York Post.

O femeie de 24 de ani care a suferit răni grave a murit mai târziu la spiral.

„Acesta este cel mai grav accident petrecut în Lincoln în ultima vreme.”, a declarat adjunctul șefului de poliție Michon Morrow.
Unul dintre pasageri aveau noul iPhone 14, care poate detecta accidentele grave de mașină, apoi să apeleze numărul de urgență și să alerteze contactele de urgență ale posesorului.

Printre victimele accidentului se numără șoferul de 26 de ani și femeia de 24 de ani. Ceilalți care au murit au fost doi tineri de 22 de ani, unul de 23 de ani și unul de 21 de ani, potrivit rapoartelor.

Limita de viteză afișată este de 40 de kilometri pe strada unde a avut loc accidentul, a raportat Journal Star local.

Anchetatorii nu au reușit să găsească niciun martor la accident.

„Ne va lua ceva timp pentru a stabili cauza acestui accident. Luăm în calcul toate posibilitățile, inclusiv alcoolul, viteza sau distragerea atenției”, a declarat polițistul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS