8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer de 21 de ani, reţinut după ce a ucis un pieton şi a fugit

Şofer de 21 de ani, reţinut după ce a ucis un pieton şi a fugit

Poliţiştii doljeni au dispus reţinerea unui tânăr de 21 de ani, din comuna Bistreţ, suspectat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Tânărul ar fi ucis un pieton de 48 de ani, în urma unui accident produs în seara zilei de sâmbătă, pe DN 55, în comuna Călăraşi.

Potrivit oamenilor legii, suspectul a fost identificat după 24 de ore de la producerea accidentului.

„În urma activităților informativ operative desfășurate, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Bistreț, bănuit de comiterea accidentului rutier.

În fapt, tânărul este bănuit că în seara zilei de 01 octombrie 2022, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, în localitatea Călăraşi, ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 48 de ani, în calitate de pieton. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat după aproximativ 24 de ore de la producerea evenimentului”, au explicat poliţiştii doljeni.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS