25.4 C
Craiova
duminică, 24 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentJandarm și fost campion la scrimă, găsit mort în casa lui

Jandarm și fost campion la scrimă, găsit mort în casa lui

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat, în această dimineață, în casa lui din Otopeni. O femeie a fost cea care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Ofițerul avea 41 de ani.

„Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa”, a transmis IPJ Ilfov.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

Bărbatul decedat ar fi un fost sportiv important al României, în vârstă de 41 de ani, care lucra la Jandarmeria Bucureşti și a evoluat pentru clubul Dinamo, au mai declarat surse pentru Știrile PRO TV.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență.

Jandarmul fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică

Jandarmul din București fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Jandarmeria.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS