24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO bucată de stâncă s-a prăbușit peste o mașină în Defileul Jiului

O bucată de stâncă s-a prăbușit peste o mașină în Defileul Jiului

O bucată de stâncă a căzut duminică peste o mașină în Defileul Jiului.

UPDATE 15:42:

Bărbatul rănit a decedat.

ISU Gorj a trimis la locul accidentului echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbesti Jiu cu o autospecială de lucru cu apa și spumă, alături de care au mai intervenit o ambulanță SMURD, 2 ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara.
În urma evenimentului au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 56 de ani, și două femei in vârstă de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

Știrea inițială:

Potrivit HD365, o victimă este resuscitată iar patru persoane sunt rănite, iar un bărbat este resuscitat, în Defileul Jiului, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant și a căzut pe mașină. Bărbatul resuscitat a fost lovit în plin în piept, iar pompierii de la Petroșani spun că încearcă să îl resusciteze, fiind în stop cardiorespirator. Celelalte victime sunt doar cu lovituri minore și sperieturi. Accidentul s-a petrecut la 8 km de Petroșani în zona Pietrele Albe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS