4 C
Craiova
sâmbătă, 3 decembrie, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Zece persoane, implicate într-un accident

(VIDEO) Zece persoane, implicate într-un accident

-

Cinci persoane, între care o minoră, au fost transportate la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Feleacu şi în care au fost implicate patru autoturisme.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în comuna Feleacu. În accident au fost implicate patru autoturisme. Nu există victime încarcerate. Din primele informaţii, trei persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. La faţa locului se află două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ. Intervenţia este în dinamică”, a anunţat iniţial ISU Cluj, conform Agerpres.

Zece persoane au ieşit singure din autoturismele avariate

Zece persoane aflate în cele patru maşini au ieşit singure din autoturismele avariate.

„Salvatorii au găsit la faţa locului 10 persoane, care au ieşit singure din autoturismele avariate. Două persoane de sex feminin, dintre care o minoră, sunt transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante. De asemenea, în momentele următoare vor fi transportaţi la spital alţi trei bărbaţi, care au suferit răni minore”, a precizat ulterior ISU Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

România a început exportul de gaze către Republica Moldova

România a început exportul de gaze către Republica Moldova

ȘTIRI GdS