3.1 C
Craiova
duminică, 27 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins conducând sub influența drogurilor

Craiova: Prins conducând sub influența drogurilor


Un tânăr din Balş bănuit de comiterea infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive a fost depistat de poliţişti pe Calea Bucureşti din Craiova.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control, pe strada Calea Bucureşti, din municipiu un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Balş.
Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină şi canabis.

În urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit un plic transparent ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare albă şi o țigară confecționată manual.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Plicul cu substanţa de culoare albă şi țigară confecționată manual au fost ridicate de poliţişti, urmând să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS