8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Unii tineri ruși încearcă să își rupă picioarele pentru a nu fi trimiși la război

(VIDEO) Unii tineri ruși încearcă să își rupă picioarele pentru a nu fi trimiși la război

Un tânăr rus care încerca să evite serviciul militar în Rusia i-a cerut prietenului său să-i rupă piciorul pentru a nu participa la procesul de recrutare, scrie DailyStar.
În clipul video de mai jos se vede cum un tânăr stă cu un picior pe prima treaptă a unei scări de bloc în timp ce un altul sare peste picior pentru a i-l rupe.

Tot pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care un rus care tocmai fusese încorporat povestește că persoanele nou recrutate nu au primit niciun fel de pregătire sau antrenament.

„Fără să facem exerciții de tragere, fără pregătire teoretică. Nimic”, se aude un nou recrut.
Unii au încercat să părăsească țara și să treacă granița către țări din apropiere precum Georgia, Kazahstan și Mongolia, provocând cozi lungi de kilometri.
„Salut tuturor, acesta este Regiment 1 Tancuri. Ni s-a spus oficial că nu va fi nicio pregătire înainte de a ne trimite în zonele de luptă. Comandanții Regimentului au confirmat oficial informația. Pe 29 vom fi trimiși în Herson. Așadar, gândiți și decideți singuri… ce să faceți mai departe”, spune rusul, într-un clip distribuit de Dmitri, fondatorul WarTranslated.

Numeroase proteste au izbucnit săptămâna trecută în Rusia față de mobilizarea parțială, în schimb ele s-au stins treptat după ce protestatarii reținuți li s-ar fi înmânat ordine de încorporare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS