28.1 C
Craiova
duminică, 21 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean de 72 de ani, reţinut pentru viol şi corupere sexuală a minorilor

(VIDEO) Doljean de 72 de ani, reţinut pentru viol şi corupere sexuală a minorilor

-

Un doljean, de 72 de ani, din comuna Bârca, a fost reţinut aseară, fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Aseară, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comună, cu privire la faptul că, fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol(două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primul român arestat după răscoala din Leeds. Bărbatul este...

UPDATE: Nouă cetățeni români au fost reținuți de către...

ȘTIRI GdS