4 C
Craiova
sâmbătă, 3 decembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentBătaie cu topoare și macete în plină stradă

Bătaie cu topoare și macete în plină stradă

În noaptea de duminică spre luni, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, membrii a două grupuri de aproximativ 11, respectiv 13 persoane, s-au întâlnit în București, la intersecția dintre Splaiul Unirii și Soseaua Mihai Bravu și au participat la o încăierare în cadrul căreia s-au lovit reciproc folosind bâte, țevi metalice, topoare, macete.

Încăierarea s-a soldat cu avarierea mai multor autovehicule aparținând celor implicați, precum și cu rănirea mai multor persoane din cele două grupuri. Una dintre persoanele implicate a lost lovită cu un cuțit în piept de o persoană din grupul advers, iar plaga i-a pus viața în primejdie, conform stiripesurse.ro.

Procurorii au dispus reținerea a 16 persoane

Au fost făcute 13 percheziții, iar 18 persoane au fost audiate. Procurorii au dispus reținerea a 16 persoane, însă miercuri instanța a decis cercetarea acestora sub control judicial pentru 60 de zile.

În ceea ce îl privește pe inculpatul care a aplicat lovitura de cuțit, miercuri procurorii au sesizat Tribunalul București cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS