10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmărit internaţional, prins în cartierul craiovean Rovine

Urmărit internaţional, prins în cartierul craiovean Rovine

Poliţiştii doljeni au depistat, duminică, în cartierul craiovean Rovine, un bărbat de 32 de ani, dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional în baza unui mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Oamenii legii au explicat că bărbatul a fost depistat de trei poliţişti aflaţi ăn timpul liber.
„La data de 25 septembrie, în jurul orei 16.30, doi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu un al treilea, din cadrul Serviciului Rutier Dolj, toți aflați în timpul liber, în urma exploatării cu operativitate a unei informaţii, au depistat, identificat și prins, în cartierul Rovine, din municipiul Craiova, un bărbat de 32 de ani, din comuna Urzicuţa, judeţul Dolj, persoană urmărită naţional şi internaţional.

Pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, din luna mai 2022, acesta sustrăgându-se executării pedepsei”, au precizat oamenii legii.

BVărbatul a fost condmanat de 1 an şi 63 de zile închisoare într-un dosar în care a fost acuzat de conducere fără permis. În iulie 2020, bărbatul a fost eliberat condiţionat din executarea unei pedepse de doi ani de închisoare, primită într-un dosar de furt calificat. A rămas cu un rest de 63 de zile de închisoare.
Bărbatul a fost escortat de poliţişti la Penitenciarul Craiova, unde a fost încarcerat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS