19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânără de 18 ani, împușcată în cap dintr-o mașină

Tânără de 18 ani, împușcată în cap dintr-o mașină

Un bărbat periculos este căutat de poliţiştii din Târgu-Mureş. Acesta a tras seara trecută, aparent fără motiv, într-o tânără de 18 ani care ieşise din curte. Fata s-a trezit plină de sânge. 

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții, pe o stradă mărginașă din Târgu Mureș. Tânara de 18 ani le-a povestit polțiștilor că, în timp ce mergea după apă la un vecin, în dreptul ei a oprit o mașină, iar șoferul a îndreptat spre ea ceva ce părea o armă și a tras, conform observatornews.ro.

A fost rănită în zona capului de cinci bile metalice, scoase cel mai probabil dintr-un rulment, spun polițiștii. Soțul femeii a sunat la 112, iar la fața locului, pe lângă anchetatori, s-a deplasat și o ambulanță. Femeia a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital.

Se fac cercetări pentru ca bărbatul respectiv să fie identificat

Oamenii legii nu știu însă ce fel de armă a folosit atacatorul, dar cred că era una cu aer comprimat, posibil chiar confecționată artizanal. În continuare se fac cercetări pentru ca bărbatul respectiv să fie identificat. Din păcate, însă, din cauza întunericului, femeia nu i-a văzut foarte bine trăsăturile fizice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS