16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO Groaznic accident la Vâlcea. Un bărbat a murit, iar un copil este în stare gravă

VIDEO Groaznic accident la Vâlcea. Un bărbat a murit, iar un copil este în stare gravă

Groaznic accident de circulație în localitatea Galicea, sat Bratia Vale, județul Vâlcea. Un bărbat de 49 de ani a murit, un copil de doar 3 ani este grav rănit, iar o femeie a ajuns și ea la spital, dar este stabilă.  

Mașina în care se aflau cei trei s-a făcut praf, iar pompierii au intervenit pentru a-i scoate dintre fiearele contorsionate. „Membrii echipei de descarcerare și SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitați în această dimineață, în jurul orei 6.00, pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui accident rutier. Acesta s-a produs în localitatea Galicea, sat Bratia Vale, pe DJ 678 A. În zona amintită, un autoturism a părăsit partea carosabila și s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, au rezultat trei victime (doi adulți și un minor de trei ani), din care una încarcerata. Pentru salvarea acestora, au intervenit două echipaje ale ISU (o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD)“, a transmis ISU Vâlcea.

Bărbatul a murit

Pompierii și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. „În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic. Leziunile suferite de acesta au fost incompatibile cu viața. De asemenea,  minorul în vârstă de aproximativ 3 ani și femeia au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la UPU Vâlcea. Starea minorului este gravă, acesta suferind multiple leziuni. Femeia este stabilă, conștientă și cooperantă“, au mai transmis pompierii vâlceni.

UPDATE: Copilul va fi transferat la București, cu un elicopter SMURD.

UPDATE: Cei doi adulți aflați în mașină cu copilul erau bunicii acestuia. Ei s-ar fi deplasat din localitatea Tătărani către Galicea Mare.

Citește și: Coreea de Nord testează o nouă rachetă balistică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS