18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘef din Poliția Caraș-Severin, înregistrat când își certa subordonații pentru că au amendat firme ce transportă lemn

Șef din Poliția Caraș-Severin, înregistrat când își certa subordonații pentru că au amendat firme ce transportă lemn

Poliția Română a anunțat că face verificări în cazul adjunctului șefului Poliției Caraș-Severin, Aurel Cosma, reclamat de mai mulți polițiști că i-a amenințat că îi va muta în alte localități dacă vor continua să amendeze firme care transportă lemne. El a fost înregistrat de subordonați, înregistrarea audio fiind făcută publică de sindicatul Europol.

„Conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția Control Intern, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a anunțat marți Poliția Română, conform HotNews.

Verificările îl vizează pe adjunctul șefului Poliției Caraș-Severin, Aurel Cosma

Verificările îl vizează pe adjunctul șefului Poliției Caraș-Severin, Aurel Cosma, reclamat de mai mulți agenți că i-ar fi amenințat după ce, printre altele, i-au întocmit dosar penal soției unui șef de ocol silvic prinsă conducând o maşină neînmatriculată, fără permis.

Cazul a fost semnalat de către sindicatul Europol, care spune că polițiștii din subordinea adjunctului șefului IPJ Caraș-Severin sunt mustraţi că au sancţionat transportatorii ce încalcă legea şi pe cei care transportă fraudulos lemne.

„Începând cu data de 17, te mut la Reşiţa. Două luni fără acord şi mă urc pe tine.

Vă mut pe toţi de acolo. Şi mă ţin de voi o lună de zile şi vă fac ce trebuie, după statutul poliţistului.

Să vedeţi că nu sunteţi artişti, nu sunteţi şmecheri.

Crezi că dacă ai 100 de constatări eşti şmecher? Îți arăt eu ce fel de constatări ai, că am lucrat ca tine. Eşti numai într-o direcţie, nu eşti în 10 direcţii. Eşti aşa… când vrei. Numai pe licenţe…numai pe licenţe sau în altă zi numai pe lume, numai pe lemne”, le spune adjunctul şefului IPJ Caraş-Severin poliţiştilor, conform înregistrării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS