10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă accidente soldate cu victime în Mehedinţi

Două accidente soldate cu victime în Mehedinţi

Două accidente rutiere au avut loc ieri în județul Mehedinți, în urma cărora trei persoane, dintre care un nou născut, au fost răniți.

Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, ieri, prin SNUAU 112, de un bărbat, de 75 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cicero, a fost implicat într-un accident cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat, de 35 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul pe strada C.D. Ionescu, din direcția strada Crișan, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, din Drobeta-Turnu Severin.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 75 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Femeie şi un nou născut, răniţi

Aseară, pe DN6, în localitatea Lunca Banului, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un cetățean bulgar de 40 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Corcova.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 37 de ani și a unui nou-născut, pasageri în autoturism, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cele două cazuri, s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS