22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Tânăr băut, rănit, după ce a lovit două mașini staționate

(VIDEO) Dolj: Tânăr băut, rănit, după ce a lovit două mașini staționate

-

Un tânăr din Braloștița a fost depistat, în această dimineață, sub influenața alcoolului, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Polițiștii din Filiași au fost sesizați, azi dimineață că, în comuna Brădeşti, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Braloştiţa, pe raza comunei Brădeşti, a intrat în coliziune cu două autoturisme staţionate în afara părţii carosabile.

Din impact, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat pe banda 2 de circulaţie, fiind lovit de un autovehicul care circula pe banda respectivă, ce era condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Castranova.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, conştient şi cooperant.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 28 de ani şi un rezultat negativ în cazul celui de 19 ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS