22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBebeluş de 1 an, opărit din greşeală cu supă de mama lui

Bebeluş de 1 an, opărit din greşeală cu supă de mama lui

Un bebeluş de 1 an a fost opărit, din greşeală, cu supă de mama lui. Copilul a suferit răni pe aproape jumătate din corp și a fost dus la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, informează Digi24.

Coordonatorul Clinicii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, dr. Sidonia Susanu, a declarat, luni, că băieţelul a suferit un accident casnic după ce mama a vărsat accidental oala cu supă peste el.

Potrivit acesteia, copilul a fost internat în Unitatea Funcţională Arşi ATI cu diagnosticul de arsură prin contact, grad II-III, extremitate cefalică, trunchi, membre superioare, aproximativ 43% suprafaţă corporală.

„Pacient a fost intubat şi ventilat mecanic. În cursul serii de ieri (duminică – n.r) s-a efectuat tratamentul chirurgical primar al leziunilor de arsură, pansament cu presiune negativă.

Se continuă în secţia ATI tratamentul de suport al funcţiilor vitale. Sperăm la o evoluţie favorabilă, dar deocamdată nu putem spune că este în afara oricărui pericol”, a mai declarat Sidonia Susanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS