15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVrăjitoare care-şi înșela clienții, reținută. Folosea mercur sub pretextul că își trata clienții

Vrăjitoare care-şi înșela clienții, reținută. Folosea mercur sub pretextul că își trata clienții

Polițiștii au descins acasă la o femeie din județul Giurgiu, care pretindea că practică vrăjitoria. Aceștia au descoperit faptul că femeia folosea mercur sub pretextul că își trata clienții.

”La data de 31 august, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu- Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu.
Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanțe (mercur), înlesnind practicarea vrăjitoriei și, totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.

În urma activităţilor desfășurate, de la domiciliul acesteia, au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS