17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi soţi şi fiicele lor, morţi într-un accident rutier

Doi soţi şi fiicele lor, morţi într-un accident rutier

Două copile, de 6 şi 11 ani, și părinții lor au murit joi seară într-un accident teribil, petrecut pe DN 4, la limita dintre județele Ilfov și Călărași.
Tragedia s-a petrecut pe DN 4, la limita judeţelor Călăraşi şi Ilfov, în localitatea Frumuşani. Unul dintre şoferi, cu un aautoturism cu volan pe dreapta a decis să iasă din coloană şi să depăşească celelalte autoturisme. O manevră pentru care o familie întreagă a plătit cu viaţa.

Maşina în care se afla tatăl de 44 de ani, mama de 27 de ani şi cele două fetiţe de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nebună, spun martorii. De altfel, acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h.

La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care l-a pus la pământ. A zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.
Traficul în zonă a fost blocat timp de 4 ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS