16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Un jandarm, aflat în timpul liber, a prins un hoţ

(VIDEO) Un jandarm, aflat în timpul liber, a prins un hoţ

-

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 73 ani, din municipiu, că, aseară, în timp ce se deplasa pe strada George Enescu, din localitate, ar fi fost deposedată de un telefon mobil şi un portofel, de doi bărbaţi necunoscuţi, care ulterior au părăsit zona în fugă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde au identificat un tânăr de 19 ani, din Craiova.

Plt.adj. Radu Eduard Ionuț, aflat acasă în timpul liber, a observat, de la balconul locuinței, doi bărbați care păreau ca fug de ceva, iar în depărtare se auzea o persoană care striga alarmată după ei.
În acel moment, a coborât din locuință și s-a dus în zona unde știa ca bărbații vor ieșii.
Când au observat ca sunt urmăriți au început din nou să fugă, iar jandarmul a reușit să prindă unul dintre ei, cu ajutorul unui cetățean.
Asupra tânărului, de 19 ani, se aflau bunurile sustrase, un portofel cu documente și un telefon.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 5 Craiova. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 1500 de lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum petrec românii ziua de 1 Mai

Peste 65% dintre români petrec ziua de 1 Mai acasă, cu familia, conform unui sondaj realizat de INSCOP comandat de News.ro. Mai puţin de 4% dintre cei chestionaţi aleg să meargă la mare de 1 Mai.

ȘTIRI GdS