14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei morţi, dintre care un copil, pe Valea Oltului

Trei morţi, dintre care un copil, pe Valea Oltului

Un grav accident rutier s-a petrecut, astăzi, pe Valea Oltului, în urma căruia trei persoane , printre care un copil, au murit.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a anunţat că pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR. În urma impactului toți ocupanții autoturismului (2 adulți și un minor de 1 an) au decedat pe loc. Mama a fost găsită cu fără viaţă cu copilul în braţe.
„SAJ Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip B pe DN7 la limita de judeţ cu Vâlcea, la un accident rutier. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. La intervenţie se deplasează şi forţe ISU. La sosirea echipajelor la fata locului, din păcate toţi pasagerii erau decedaţi, doi adulţi şi un copil, ei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a precizat Ambulanţa Sibiu.
Circulația rutieră este blocată total, valorile de trafic fiind ridicate, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS