18.6 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn angajat a fost găsit mort în sediul RAPPS

Un angajat a fost găsit mort în sediul RAPPS

Un bărbat de 56 de ani, angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat (RAPPS), a fost găsit mort, în instituție, astăzi.

Cazul a fost preluat de anchetatori, însă nu sunt suspiciuni privind o moarte violentă.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că într-o camera tehnică din incinta unei instituții din Sectorul 1 a fost găsit un bărbat, în vârstă de 56 ani, fără semne vitale.

Bărbatul a fost găsit la etajul opt al Casei Presei

Surse din anchetă au declarat că bărbatul a fost găsit la etajul opt al Casei Presei, fiind un angajat al RAPPS, informează antena3.ro. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului.

Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Sursele au declarat că cel mai probabil decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiac.

Trupul bărbatului va fi transportat la INML pentru necropsie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS