24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliţiştii din Olt caută un minor de 17 ani

Poliţiştii din Olt caută un minor de 17 ani

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la Serviciul Social din aceeași localitate și nu a mai revenit.

Potrivit oamenilor legii, dispariția minorului a fost sesizată de un angajat al Serviciului Social.

”La data de 14 august, în jurul orei 23:00, Poliția Municipiului Caracal au fost sesizată de un bărbat, instructor-educator în cadrul Serviciului Social din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 14 august, în jurul orei 16:00, numitul Gheorghe Gabrial Mihai, în vârstă de 17 de ani, din municipiul Caracal, a plecat voluntar de la serviciul social și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, ochi căprui, fața ovală, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, iar ca semn particular, are tatuat pe gât, pe partea stângă, un simbol religios, respectiv trei cruciulițe”, au precizat polițiștii.

La momentul plecării, minorul purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași de culoare neagră. Persoanele care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS