10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiovean prins băut și drogat la volan

Craiovean prins băut și drogat la volan

Un craiovean de 35 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce a fost depistat conducând băut și sub influența substanțelor psihoactive. Potrivit oamenilor legii, aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la benzodiazepine.

Reprezentanții IPJ Dolj au explicat că bărbatul a fost depistat conducând băut în localitatea Șimnicu de Sus.

”La data de 13 august,ora 11.50, polițiști din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au oprit pentru control o autoutilitară ce circula pe DN6 B, în localitatea Șimnicu de Sus. La volanul autoutilitarei a fost legitimat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât bărbatul prezenta o stare de agitație, a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de benzodiazepine. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice”, au precizat oamenii legii.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS