5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tunel s-a prăbușit peste hoții ce voiau să jefuiască o bancă din Roma

Un tunel s-a prăbușit peste hoții ce voiau să jefuiască o bancă din Roma

O bandă de hoți din Roma săpa un tunel, probabil pentru a jefui o bancă din apropiere, când podeaua unui magazin s-a prăbușit peste ei. Unul dintre ei a fost prins sub malul de pământ, informează Antena3.

Pompierii au reușit să îl scoată viu la suprafață după opt ore de la producerea accidentului, săpând din stradă un tunel paralel.

S-a întâmplat vineri în cartierul Aurelio, în jurul orei 11.00.

Trei persoane au fost audiate de carabinieri. Doi dintre ei au fost prinși când ieșeau printr-o gură de canal, iar al treilea a fost scos de autorităţi de sub dărâmături. Al patrulea a rămas prins în tunel.

Magazinul a cărui podea s/a prăbușit fusese închiriat recent de patru bărbați pentru a începe o activitate comercială neidentificată. De fapt, grupul a început să sape un tunel subteran. Cel mai probabil aveau intenția de a da o spargere la banca din apropiere, scrie rotalianul.com.

Pompierii a săpat un tunel paralel pentru a putea ajunge la bărbatul blocat sub pământ. I-au fost furnizate oxigen și hrană lichidă de către personalul sanitar. El afost scos la suprafață după opt ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS