6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer de 80 de ani, acuzat că a condus beat şi şi-a accidentat mortal soţia

Şofer de 80 de ani, acuzat că a condus beat şi şi-a accidentat mortal soţia

Un şofer, de 80 de ani, care a fost implicat, joi, într-un accident, la Arad, soldat cu un mort şi un rănit, ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă, informează G4Media.

„S-a reuşit testarea bărbatului de 80 de ani cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, referindu-se la şoferul care ar fi cauza accidentul.

Anterior, IPJ Arad a informat că şoferul de 80 de ani a fost rănit grav şi urma să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, în timp ce al doilea şofer a fost testat la locul accidentului şi s-a constatat că nu consumase alcool.

O femeie, de 67 de ani, pasageră în maşina octogenarului, a decedat. Femeia era soţia şoferului.

Octogenarul este din judeţul Hunedoara şi a condus un autoturism pe Calea Radnei din municipiul Arad, iar la intersecţia cu strada Mioriţa a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Bârzava.

Martorii accidentului au declarat că hunedoreanul nu a acordat prioritate maşinii conduse de tânăr.

În urma coliziunii, maşina octogenarului a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, care a fost rupt, după care a ricoşat într-un autoturism parcat pe Calea Radnei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS