24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil lovit pe trecere de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului

Copil lovit pe trecere de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului

Un copil de opt ani care traversa regulamentar o stradă din municipiul Bistriţa a fost lovit miercuri seară de un şofer, de 23 de ani, cu permis de Spania, care a părăsit locul accidentului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Băieţelul a suferit câteva contuzii şi a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sîrb, a precizat că poliţiştii au identificat numărul maşinii implicate în accident şi proprietarul, care, în acte, era o femeie.

Aceasta a declarat că îi vânduse maşina tânărului de 23 de ani, astfel că şoferul, care ajunsese deja la Beclean, la aproximativ 40 de kilometri distanţă de Bistriţa, a fost contactat telefonic şi chemat la sediul Poliţiei, pentru audieri.

„La data de 10 august, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Bistriţa au identificat un tânăr de 23 de ani, din Bistriţa, bănuit că ar fi fost implicat într-un accident rutier, părăsind locul producerii acestuia.

Accidentul a fost sesizat ieri, în jurul orei 18.50, prin 112.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, în municipiul Bistriţa, în apropierea unei treceri pentru pietoni, un minor care se deplasa pe lângă bicicletă a fost acroşat de un autoturism, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că deţine permis de conducere valabil, eliberat de autorităţile din Spania”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS