23.1 C
Craiova
vineri, 19 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Urmărire ca-n filme a unui minor care conducea un autoturism

(VIDEO) Urmărire ca-n filme a unui minor care conducea un autoturism

-

O urmărire ca-n filme a avut loc, ieri, pe DN 55 A, în comuna Ghidici, după ce șoferul unui autoturism nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Aseară, polițiști din cadrul Secției nr. 10 Rurală Poiana Mare au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe DN 55 A, în comuna Ghidici.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună, iar ulterior pe un câmp din extravilanul localității, unde, după aproximativ 7 km, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit.

Aceştia au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins și imobilizat.

În urma legitimării celor doi s-a stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un minor de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu posedă permis de conducere, în maşină cu el aflându-se şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, în calitate de pasager.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omenești sau distrugeri de bunuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Fetiță de 3 ani, rănită grav după ce a...

O fetiță de trei ani a suferit răni grave...

ȘTIRI GdS