21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat înarmat cu un cuțit, împuşcat pe aeroportul Charles de Gaulle

Un bărbat înarmat cu un cuțit, împuşcat pe aeroportul Charles de Gaulle

Un bărbat care mânuia un cuțit a fost împușcat mortal pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, potrivit english.alarabiya.net.

Ofițerii de poliție au împușcat și ucis miercuri un bărbat care a amenințat cu un cuțit pe aeroportul Charles de Gaulle din afara Parisului, au declarat surse din cadrul poliției și aeroportului pentru AFP.

„În această dimineață, ofițerii au neutralizat un individ amenințător, aflat în posesia unui cuțit pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle”, a anunțat departamentul de poliție din Paris pe contul său de Twitter.

O sursă din aeroport a declarat că incidentul a avut loc la aglomeratul Terminal 2F în jurul orei 8:20 a.m. (06:20 GMT), când „un bărbat fără adăpost a început să-i deranjeze pe agenții de securitate și poliția de frontieră a fost chemată să-l îndepărteze”.

Inițial, bărbatul a plecat în timp ce striga înjurături, dar s-a întors curând și a scos un cuțit, când unul dintre ofițeri i-a tras cu arma.

Un fotograf AFP care a asistat la scenă a spus că „o persoană mare de culoare a ținut ceva care arăta ca un cuțit la poliție”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS