6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO adolescentă a murit şi alta e în stare gravă după ce au fost lovite de un şofer vitezoman

O adolescentă a murit şi alta e în stare gravă după ce au fost lovite de un şofer vitezoman

O adolescentă de 17 ani a murit, iar o alta, de 14 ani, este în stare gravă, după ce au fost lovite de o maşină în timp ce traversau o intersecție. Accidentul a avut loc marţi seară, la Brăila.

Marţi seară, în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Brăila ar fi avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călarașilor, la intersecție cu strada Grivița ar fi surprins și accidentat două tinere, în vârstă de 14 și 17 ani, ambele din municipiu, ce se angajaseră în traversarea străzii.

Primele cercetări arată că fetele au încercat să traverseze un bulevard pe culoarea roșie a semaforului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două tinere, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde tânăra în vârstă de 17 ani a decedat.

Copila de 14 ani este în stare gravă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Se aşteaptă şi rezultatul testului antidrog.

Martorii spun că şoferul ar fi avut viteză foarte mare.

Zeci de persoane s-au strâns la locul accidentului, fiind necesară prezența mascaților și a jandarmilor pentru a calmă spiritele.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare gravă din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS