17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn doljean a mers băut la examenul pentru permis

Un doljean a mers băut la examenul pentru permis

Un bărbat de 60 de ani, din Perişor, a fost respins la proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria C, după ce s-a prezentat băut la examen. Incidentul a avut loc în acestă dimineaţă, în Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, bărbatul s-a prezentat la proba practică cu o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Astăzi, 08 august 2022, în jurul orei 9.30, un polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj a constatat că un candidat cu vârsta de 60 ani, din comuna Perișor, județul Dolj, emana halena alcoolică în timpul examinării practice pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

Candidatul a fost testat  cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru pentru a-i fi  recoltate probe biologice de sânge”, transmite Prefectura Dolj.

Candidatul a fost declarat respins la proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS