35.6 C
Craiova
marți, 16 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean reţinut după ce a condus de 3 ori fără permis

(VIDEO) Doljean reţinut după ce a condus de 3 ori fără permis

-

Un tânăr de 19, din Rojişte, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul rutier.

Ieri, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Rurală Coşoveni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Rojişte, bănuit de comiterea a 3 infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis.

Din cercetări poliţiştii au stabilit că tânărul, la data de 30 iulie a.c., ar fi condus pe DN 55, pe raza comunei Malu Mare, un autoturism deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului Rojişte, la data de 29 aprilie 2022 şi 8 decembrie 2021, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ieri, tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi frați s-au regăsit după 30 de ani cu...

Doi frați din județul Gorj, despărţiţi la divorţul părinţilor,...

ȘTIRI GdS