34.5 C
Craiova
marți, 16 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean, cercetat pentru deţinerea de droguri de risc

Doljean, cercetat pentru deţinerea de droguri de risc

Un tânăr bănuit de comiterea infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul fără permis, depistat de poliţişti în trafic, în comuna Galicea Mare.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Rurală Giubega au oprit, aseară, pentru control, pe strada Șoseaua Băileștiului din comuna Galicea Mare, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Băileşti.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament dubios, poliţiştii au efectuat controlul corporal al acestuia.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit într-un buzunar al pantalonilor, o pungă care conținea fragmente de culoare verzui-olive și o țigară confecționată manual.

Drogurile erau în buzunarul pantalonilor
Drogurile erau în buzunarul pantalonilor

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei unde a fost testat cu aparatele DrugTest şi Alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul fătă permis

Fragmentele vegetale şi ţigara descoperite la tânăr au fost ridicate de poliţişti, urmând ca, împreună cu documentaţia întocmită, să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS