10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat de 52 de ani, arestat pentru violarea unei fetiţe de 9 ani

Bărbat de 52 de ani, arestat pentru violarea unei fetiţe de 9 ani

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus joi, arestarea unui bărbat de 52 de ani, din comuna doljeană Breasta, suspectat de comiterea infracţiunii de viol. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că bărbatul ar fi violat o copilă de 9 ani, fiica concubinei sale.

Poliţiştii doljeni spun că incidentul a avut loc pe 23 iulie, iar plângerea a fost făcută pe 2 august.
„La data de 2 august, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că concubinul acesteia ar fi violat-o pe fiica sa, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate.
Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 23 iulie, în intervalul orar 23.00-24.00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Breasta, profitand de absenţa concubinei sale, bărbatul ar fi întreţinut, prin constrângere fizică şi psihică, un raport sexual cu fiica acesteia, în vârstă de 9 ani, cu care locuia în acelaşi imobil”, au precizat oamenii legii.

În cursul zilei de miercuri, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol. Joi, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, bărbatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Potrivit oamenilor legii, joi dimineaţa, reprezentanţii DGASPC Dolj au dispus ca minora de 9 ani, împreună cu alţi patru minori, să fie instituţionalizaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS