13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Un doljean a violat fetiţa concubinei

(VIDEO) Un doljean a violat fetiţa concubinei

-

Polițiștii din cadrul Secţiei 1 Rurală Breasta au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani, din comuna Breasta, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

Cu o seară înainte, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, concubinul acesteia ar fi violat-o pe fiica sa, de 9 ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 23 iulie, în intervalul orar 23.00-24.00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Breasta, bărbatul profitând de absenţa concubinei sale, ar fi întreţinut, prin constrângere fizică şi psihică, un raport sexual cu fiica acesteia, în vârstă de 9 ani, cu care locuia în acelaşi imobil.

Ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost informaţi reprezentanţii DGASPC Dolj, minora împreună cu alţi 4 minori, fiind instituţionalizaţi dimineaţa zilei de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS