16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Arad: Coliziune între 3 mașini și un microbuz. 12 persoane, duse la spital

(VIDEO) Arad: Coliziune între 3 mașini și un microbuz. 12 persoane, duse la spital

-

Un grav accident grav s-a petrecut,în această dimineaţă, în Arad după ce un microbuz și trei mașini s-au ciocnit. Accidentul a avut loc la ieșirea din oraș către Nădlac.

“În această dimineață, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (zona Indagrara), în care au fost implicate un autoturism și două microbuze de transport persoane.
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au intervenit patru echipaje SAJ.
În urma accidentului au rezultat 12 victime conștiente, cooperante.

Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital, după cum urmează:

  • ATPVM a transportat la UPU 5 victime, (patru cod galben și una cod verde)
  • Echipajele SAJ au transportat la spital 6 victime (3 cod galben și 3 cod verde)
  • SMURD TIM a transportat o victimă (cod galben)
    Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului,” transmit reprezentanții ISU Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS