12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziție la cântărețul de manele Dani Mocanu. A ameniţat un bărbat

Percheziție la cântărețul de manele Dani Mocanu. A ameniţat un bărbat

Polițiștii din Mureș desfășoară joi dimineață o percheziție în Argeș, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Acesta ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe Tiktok, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ 3 săptămâni. A fost scandal la poarta manelistului. Fraţii lui Dani Mocanu au agresat jurnaliştii prezenţi şi le-au cerut să nu mai filmeze, potrivit Antena3.

Daniel Mocanu a fost implicat într-un șir de controverse din cauza asocierii sale deschise cu personalități din lumea interlopă românească.

În 2017, Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Mocanu, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis un număr de fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

În 2020, Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare.

Acesta a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a încărcat pe platforma YouTube videoclipul piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

În noiembrie 2020, pe numele lui Daniel Mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS