17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA rupt logodna și beată s-a urcat la volan

A rupt logodna și beată s-a urcat la volan


O tânără beată, din Maramureș, a fost prinsă de polițiști la volan după o cursă nebună. Motivul pentru care a plecat în trombă din casa logodnicului.

Cei doi au băut împreună în noaptea de marți spre miercuri, apoi s-au certat și au rupt logodna. Tânăra nervoasă i-a spus logodnicului că se întoarce la mama ei, în Boiu Mare.
În ciuda faptului că ambii ar fi consumat o cantitate importantă de alcool, femeia s-a urcat la volanul autoturismului și a pornit la drum. Scos din sărite că a fost părăsit, bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, unde le-a spus polițiștilor că fosta lui iubită s-a urcat beată la volan în Baia Mare și vrea să ajungă până în Boiu Mare, care se află la 45 de kilometri distan?ă.

Un echipaj al Poliției din Șomcuta Mare a reușit să o găsească pe raza localității Buciumi. Cu sirenele și semnalele luminoase pornite și după o urmărire ca în filme, polițiștii abia-abia au reușit să o tragă pe dreapta.

Când au testat-o cu aparatul etilotest, oamenii legii s-au crucit de rezultatul înregistrat: 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS