16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un autobuz s-a prăbușit în valea unui râu din Kenya. Cel puțin 24 de morți

(VIDEO) Un autobuz s-a prăbușit în valea unui râu din Kenya. Cel puțin 24 de morți

-

Cel puțin 24 de persoane au murit în centrul Kenyei după ce autobuzul în care se aflau a căzut de pe un pod în valea unui râu, a anunțat luni presa locală, informează Mediafax.

Ziarele Daily Nation și Standard au relatat că incidentul a avut loc duminică seara în comitatul Tharaka Nithi, când autobuzul aparținând companiei Modern Coast care se deplasa dinspre Meru spre orașul portuar Mombasa a virat de pe podul Nithi, plonjând în valea aflată la 40 de metri adâncime.

„Anunțăm cu tristețe națiunii … am pierdut 24 de persoane într-un accident macabru al autobuzului Modern Coast pe celebrul pod al râului Nithi, de-a lungul autostrăzii Meru – Nairobi”, a declarat Nobert Komora, un reprezentant al districtului.

Potrivit Daily Nation, Komora a mai spus că investigațiile inițiale au arătat că este posibil ca frânele autobuzului să fi cedat, împiedicându-l pe șoferul acestuia să vireze în mod corespunzător într-o curbă strânsă de pe pod.

Datele Biroului Național de Statistică arată că 4.579 de persoane au murit în accidente rutiere în Kenya în 2021, o creștere de 15% față de anul precedent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS