9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi, după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane aflate pe marginea drumului

Patru răniţi, după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane aflate pe marginea drumului

Patru persoane au fost lovite, luni, în afara DJ 106, în localitatea Nocrich, de un şofer care a pierdut controlul volanului, informează IPJ Sibiu.

Traficul rutier este blocat în zona unde a avut loc accidentul.

Accidentul s-a produs, astăzi, pe DJ 100, în comuna Nocrich din judeţul Sibiu. Patru oameni stăteau pe un podeţ din faţa unei case.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita intervin la un accident produs pe DJ 106, în localitatea Nocrich. Din primele cercetări efectuate rezultă că şoferul unui autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit patru adulţi care se aflau în afara drumului, pe un podeţ al căii de acces într-un imobil”, precizează reprezentanţii IPJ Sibiu, conform Agerpres.

Trei dintre cei patru pietoni şi conducătorul auto primesc îngrijiri medicale.

La faţa locului intervine Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu cu trei echipaje.

„Din primele informaţii, un pacient este găsit în comă, iar alţi doi prezintă politraumatisme prin accident rutier. Echipajele SAJ şi ISU acordă asistenţă medicală de urgenţă în acest moment, în timp ce Dispeceratul integrat a solicitat şi elicopterul de la Târgu Mureş”, anunţă SAJ Sibiu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS