25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveanul care a tâlhărit un taximetrist, în arest

Craioveanul care a tâlhărit un taximetrist, în arest

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 23 de ani, acuzat de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, în dimineaţa zilei de 4 iulie, suspectul ar fi ameninţat cu un cuţit şi ar fi tâlhărit un taxiemtrist. Incidentul a avut loc pe strada Dorobanţilor din Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că incidentul a fost chiar taximetristul tâlhărit, un craiovean de 26 de ani.

„În dimineața zilei de 04 iulie, ora 05.40, polițiștii Secției nr.6 Craiova au fost sesizați de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, ar fi fost tâlhărit de persoane necunoscute. În fapt, tânărul, în calitate de taximetrist, ar fi preluat o persoană necunoscută de pe bulevardul 1 Mai și a transportat-o pe strada Dorobanților din municipiul Craiova. Aici, prin amenințarea cu un cuțit, persoana necunoscută l-ar fi deposedat pe tânăr de suma de 600 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia mai spun că suspectul a fost identificat la scutr timp după comiterea faptei, dar şi că banii şi bunurile sustrase au fost recuperate. Autorul ar fi un tânăr de 23 de ani, din Craiova.

Arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

Suspectul a fost reţinut reţinut de poliţiştii de la Secţia 6 Craiova pe o perioadă de 24 de ore, pentru tâlhărie calificată. Ulterior, tânărul de 23 de ani a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, în dosarul de urmărire penală nr. 4714/P/2022. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, pe o durată de 30 de zile”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu a fost contestată de bărbatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS